Milik dient zich aan: "Ik wil natuurlijk in de basis blijven"

27 oktober 2014, 18:13

Kolbeinn Sigthórsson kreeg dit seizoen steevast de voorkeur in de spitspositie bij Ajax, maar Arkadiusz Milik lijkt zich steeds meer aan te dienen als een geduchte concurrent van de IJslander. De Poolse spits kreeg afgelopen zaterdag zijn kans tegen Go Ahead Eagles. Hij greep deze, aangezien hij één keer wist te scoren en prima speelde.

Milik hoopt dat zijn optreden tegen de Eagles een voorbode voor de nabije toekomst zal zijn. Hij wil namelijk graag een vaste basisplaats veroveren bij de regerend landskampioen. "De zege van zaterdag was zeer belangrijk voor ons. Ik heb bovendien gescoord, dus het was een mooie week. Ik wil natuurlijk in de basis blijven, dus dat vereist doelpunten en goed spel", aldus de Poolse aanvaller tegen Ajax TV.

In het bekerduel met SV Urk zal Milik opnieuw de nummer negen van Ajax zijn. Hij hoopt dat hij ook in de competitiewedstrijd tegen FC Dordrecht (zaterdag) weer zijn opwachting mag maken vanaf het begin. "Ik voel me goed bij Ajax. Het is belangrijk dat ik in de basis blijf staan, dus we zullen het volgende week zien", stelt hij hoopvol.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen