Wenger schrijft Arsenal nog niet af in titelrace

31 oktober 2014, 12:14

Na negen wedstrijden bedraagt de achterstand van Arsenal op koploper Chelsea in de Premier League al negen punten. Niets wijst er voorlopig op dat de Gunners dit seizoen eindelijk weer een gooi kunnen doen naar het kampioenschap, maar coach Arsene Wenger ziet dat anders. Hij blijft geloven in zijn ploeg.

"Ik geloof er heilig in dat we terug kunnen komen", zegt de coach bij ESPN. "Dat moeten we op het veld laten zien. We schrijven onszelf zeker niet af. Dat mogen anderen doen, als ze dat willen." Wenger vindt het kortzichtig dat alleen gekeken wordt naar de negen punten achterstand van zijn ploeg op Chelsea. "Dat is een beetje simpele wiskunde. Er wordt dan helemaal niet gekeken naar de tegenstanders die we gehad hebben, het aantal gespeelde uitwedstrijden en de blessures waarmee we te maken hebben gehad in grote wedstrijden."

Toch erkent Wenger dat zijn ploeg voorlopig niet de beste papieren heeft. "Chelsea staat er goed voor, het is niet realistisch om te verwachten dat we Chelsea op korte termijn achterhalen. Belangrijk voor ons is om een goede reeks neer te zetten en consistent te presteren. Als dat lukt, kunnen we aan Chelsea gaan denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen