Feyenoord zet PEC in tweede helft opzij

1 november 2014, 21:39   Bijgewerkt: 1 november 2014, 22:20

De topper tussen Feyenoord en PEC Zwolle is met 2-0 gewonnen door de Rotterdammers. De ploeg van trainer Fred Rutten was in De Kuip door doelpunten van Sven van Beek en Jean-Paul Boëtius te sterk voor een onmachtig PEC Zwolle.

PEC keerde terug in het stadion waar het aan het einde van afgelopen seizoen met een klinkende 5-1 zege op Ajax de KNVB-beker in de wacht sleepte. Louter goede herinneringen zal de ploeg van Ron Jans niet hebben aan De Kuip, vorig seizoen was Feyenoord namelijk nog met 3-0 te sterk voor PEC Zwolle.

In de tweede helft zette Feyenoord het overwicht, dat het in de eerste helft al had, door. Direct kwamen de Zwollenaren in moeilijkheden en het duurde dan ook niet lang voor het eerste doelpunt viel. De bal kwam in het strafschopgebied voor de voeten van Van Beek en die kon gemakkelijk de 1-0 op het bord brengen.

Feyenoord zette daarna door en liet PEC geen kans om terug te komen in de wedstrijd. De hechte verdediging bleek een onneembare vesting voor de Zwollenaren. Toen Boëtius de score na iets meer dan een uur van dichtbij verdubbelde, was het verzet van PEC definitief gebroken.

Door deze overwinning behouden de Rotterdammers de aansluiting met Ajax en PSV. Het was al de zesde keer dit seizoen dat Feyenoord de nul hield en bovendien werd er voor de vijfde keer op rij gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen