Ancelotti ziet Ronaldo naast record grijpen: "Geen frustraties"

Ger
5 november 2014, 11:51

Cristiano Ronaldo liet dinsdagavond de kans liggen om topscorer aller tijden in de Champions League te worden. De aanvaller van Real Madrid bleef droog staan in de thuiswedstrijd tegen Liverpool. Het leek voor ergenis te zorgen bij de Portugees, maar volgens zijn trainer Carlo Ancelotti viel dat wel mee.

Als Ronaldo één doelpunt had gemaakt tegen Liverpool, was hij op gelijke hoogte gekomen met Raùl. De Spanjaard is met 71 treffers voorlopig nog steeds de meest trefzekere speler ooit in de Champions League. "We hebben het helemaal niet over dat record gehad. De focus van Ronaldo lag volledig op de wedstrijd", aldus Ancelotti. "Ronaldo scoorde niet, maar dat gaat hij in de volgende wedstrijd wel weer doen. Het bezorgde hem dan ook geen frustraties. Hij speelde goed en is blij met de overwinning."

Woensdagavond krijgt Lionel Messi een kans om de mijlpaal van Raùl aan te vallen. De Argentijn staat momenteel op 69 doelpunten. Met FC Barcelona gaat Messi in het miljoenenbal op bezoek bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen