Veerkrachtig PSV wint nu wel van Panathinaikos

6 november 2014, 21:03   Bijgewerkt: 7 november 2014, 00:52

PSV heeft donderdagavond in Athene een grote stap gezet richting Europese overwintering. Panathinaikos kwam in een uitverkocht eigen huis tot twee keer toe op voorsprong maar de Eindhovenaren namen uiteindelijk verdiend de drie punten mee naar huis: 2-3. Memphis Depay, Luuk de Jong en Georginio Wijnaldum hielpen hun ploeg aan de overwinning. PSV staat met zeven punten nu tweede in Groep E, achter de soevereine koploper Dinamo Moskou. Het Portugese Estoril heeft drie punten en Panathinaikos is door de nederlaag uitgeschakeld.

PSV begon uitstekend en had binnen tien minuten op voorsprong kunnen staan. Adam Maher zette Depay alleen voor doelman Luke Steele, maar die reageerde adequaat op de inzet van de vleugaanvaller. Een minuut later was het aan de andere kant wel raak. Jeroen Zoet verkeek zich op een voorzet van Zeca waardoor Ajagun met links eenvoudig kon binnenschieten. PSV liet zich niet van de wijs brengen en nam direct het heft weer in handen.

Na ruim een uur voetballen kwam PSV weer op gelijke hoogte. Een afgemeten voorzet van Willems belandde in de voeten van De Jong. De aanvalsleider van PSV bleef uiterst koelbloedig en werkte de bal tegen de touwen. Panathinaikos gooide eindelijk de schroom van zich af en dat resulteerde in een vermakelijk laatste half uur. Beide ploegen kregen kansen op de overwinning maar het waren de Eindhovenaren die door een rake kopbal van Wijnaldum aan het langste eind trokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen