Clasie ziet groei: "Vorig seizoen verloren we zulke duels"

10 november 2014, 08:22

Na vijf zege op rij bleef Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Vitesse steken op een gelijkspel. De 0-0 in Arnhem voelde als een teleurstelling voor de Rotterdammers, maar middenvelder Jordy Clasie ziet ook pluspunten. Het is goed dat zijn ploeg in dit soort wedstrijden op de been blijft, benadrukt hij op de clubsite.

"Van dit soort wedstrijden speelden we er vorig seizoen ook een paar en dan verloren we in de slotfase nog wel eens", zegt hij. "In mijn ogen zijn we nu stabieler, dat zie je ook terug in het aantal tegendoelpunten. Die krijgen we nauwelijks, ook omdat we weinig kansen weggeven. In dat opzicht zijn we groeiende. Nu is het zaak om als team de volgende stap te zetten, door met net wat meer gif dit soort duels ook in winst om te zetten."

Ook Terence Kongolo weet dat Feyenoord verdedigend 'als een huis' staat. "Het staat goed en als we een keer een foutje maken, staat er een uitstekende keeper achter ons om dat te herstellen." Voor de verdediger zelf was het een pijnlijke middag, hij kreeg in de tweede helft een bal op een plek waar je die als man niet wilt hebben. "Maar stoppen was voor mij echt geen optie", zegt hij. "Het was een vechtwedstrijd, die twee kanten op kon. Natuurlijk is het jammer dat we hier niet hebben gewonnen, maar we hadden 'm ook kunnen verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen