Promes: "We moeten nu echt een nieuwe weg inslaan"

11 november 2014, 14:30

Quincy Promes bereidt zich met de selectie van Oranje voor op de oefeninterland tegen Mexico van komende woensdag en het EK-kwalificatieduel met Letland van zondag. De vleugelaanvaller van Spartak Moskou weet wat de opdracht van het Nederlands elftal  is. "We zijn hier niet om dezelfde lijn door te trekken, maar we moeten nu echt een nieuwe weg inslaan. Daar gaan we alles aan doen."

De 22-jarige Promes maakte afgelopen zomer de overstap van FC Twente naar Spartak Moskou, waar hij voor vier seizoenen tekende. "Ik heb inmiddels mijn draai gevonden", zegt hij tegen de NOS. "Maar ik blijf betrokken bij al het gedoe rondom Oranje omdat ik international ben", stelt de tweevoudig international. "Ik moet keihard werken en ik ben al blij dat ik er bij zit. De bondscoach weet dat ik klaar sta als hij me nodig heeft. En dat moet voor iedereen gelden. We moeten er nu staan als team en welke namen dat zijn, dat maakt voor mij niet uit."

Ook Promes hoorde dat Hiddink zijn lot verbond aan de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Hij stapt op, als Oranje dat duel niet weet te winnen. "Wij moeten als groep zorgen dat die woorden ongedaan worden gemaakt. Dat kan alleen als we winnen. We moeten Letland positief afsluiten", benadrukt Promes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen