De Boer wil best bij Ajax blijven: "Hoef absoluut niet weg"

21 november 2014, 16:38   Bijgewerkt: 21 november 2014, 17:15

Met nieuwe contracten voor een aantal talentvolle spelers uit het eerste elftal en een financiële impuls voor de jeugdopleiding heeft Ajax de afgelopen periode goede zaken gedaan met het oog op de toekomst. De grote vraag is nu of ook Frank de Boer deel uitmaakt van die toekomst. De coach is al sinds 2010 hoofdtrainer en zou best een keer de stap naar een grotere club willen maken, maar sluit een langer verblijf niet uit.

"Ik hoef absoluut niet weg. Als er een club komt die mij aanstaat, ga ik luisteren. Maar als ik denk dat ik hier iets moois kan neerzetten, blijf ik misschien wel bij Ajax", zegt hij op de officiële website van Ajax. De Boer, die de club naar vier opeenvolgende landstitels wist te leiden, heeft niet het idee dat zijn 'houdbaarheidsdatum' als trainer bij Ajax bijna verstrijkt. "De selectie en ik moeten beide het gevoel hebben dat ik nog kan bijdragen. Ik zelf denk van wel, maar het moet van twee kanten komen. Vooralsnog zie ik geen reden om niet te blijven."

De Boer is in ieder geval blij dat Ajax nadrukkelijk met de toekomst bezig is en dat bepalende spelers onlangs nieuwe, meerjarige contracten tekenden. "Het is goed voor de club dat het grootste gedeelde van de selectie nog minimaal een jaar gaat samenspelen. Het is een goede groep: jong, maar heel talentvol. Stel dat we ze voor een periode van twee jaar bij elkaar kunnen houden, dan ziet het er goed uit voor Ajax", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen