Klaassen baalt van verlies: "Ze waren rijp voor de slacht"

26 november 2014, 08:27

Ajax kwam in de buurt van een knappe prestatie in het Parc des Princes van Paris Saint Germain, maar moest uiteindelijk tot het onderspit delven tegen de Franse kampioen. Davy Klaassen knikte de Amsterdammers in de tweede helft op een 1-1 stand, maar het Franse sterrenensemble toonde zich efficiënter dan Ajax en won met 3-1.

Klaassen betreurt het feit dat Ajax niet kon doordrukken in Parijs. "Ze waren rijp voor de slacht", sprak de doelpuntenmaker na afloop van de verloren Champions League-wedstrijd tegen de NOS. De middenvelder vindt dat de Ajacieden de nederlaag aan zichzelf te danken hebben. "Op zoveel momenten werd de verkeerde keuze gemaakt. Dan help je hen toch terug in wedstrijd."

Het is jammer dat Ajax niet het maximale eruit wist te halen, vindt Klaassen. "Wij kunnen veel beter. We hadden een veel beter resultaat kunnen pakken. Om dat doelpunt kan ik nu niet echt blij zijn", bromt de blonde middenvelder. Over twee weken moet de ploeg van trainer Frank de Boer in eigen huis minimaal gelijkspelen tegen APOEL Nicosia om overwintering in Europa, in de Europa League, te realiseren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen