Vitesse geeft het weg in feestduel: "Dramatisch"

30 november 2014, 01:50

Vitesse stevende zaterdag in zijn duizendste wedstrijd in de Eredivisie af op een thuiszege op Go Ahead Eagles, maar in het laatste kwartier knokten de bezoekers uit Deventer zich terug tot een 2-2 gelijkspel. Vitesse-coach Peter Bosz baalt er behoorlijk van.

"Ik ben enorm teleurgesteld. Thuis van Go Ahead moet je gewoon winnen. Het voelt als een nederlaag. Als je met 2-0 voorkomt, dan mag je die wedstrijd nooit meer weggeven", bromt Bosz bij Omroep Gelderland. De oefenmeester zag na de aansluitingstreffer van Go Ahead de angst er bij zijn ploeg in 'kruipen'.

"Ik vind het zelf dramatisch", vult Marko Vejinovic aan. "Door twee fouten krijgen we weer twee goals tegen. In de tweede helft heb je alles onder controle. Zij hebben gewoon niks te vertellen. We gaven hem gewoon helemaal weg na de 2-0."

Na afloop zijn er volgens Vejinovic geen harde woorden gevallen in de kleedkamer van Vitesse, maar dat had naar zijn mening best gemogen. "Dat gaat nog komen. We moeten samen gaan opstaan. Ik denk dat we strenger mogen zijn naar elkaar en elkaar harder mogen aanpakken", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen