Danny Blind over Hiddink: "We gaan gewoon door"

4 december 2014, 08:53

Er lijkt helemaal geen twijfel meer te bestaan over de toekomst van bondscoach Guus Hiddink bij het Nederlands elftal. KNVB-directeur Bert van Oostveen gaf deze week al aan dat hij 'ervan uitgaat dat Oranje zich met Hiddink voor het EK 2016 kwalificeert' en in navolging van hem stelt assistent-bondscoach Danny Blind nu ook dat er geen enkele reden is om aan te nemen dat de Varssevelder het voor gezien houdt bij de nationale ploeg.

Met Hiddinks enigszins mysterieuze antwoord ('Ik ben in dienst van de KNVB') op de vraag of hij bondscoach van Oranje zou blijven, voedde de ervaren trainer speculaties. "Guus zal zijn redenen hebben gehad om het zo te formuleren", laat Blind optekenen in Metro. "Maar ik heb geen enkele aanwijzing dat Guus niet doorgaat", benadrukt de assistent-bondscoach, die in Engeland bij zijn geblesseerde zoon Daley op bezoek ging.

Blind kan niets met de geruchten dat hij naar voren geschoven zou worden als hij Hiddink er de brui aan geeft. "Dan zal Guus eerst moeten aangeven dat hij niet verder gaat", zegt de rechterhand van Hiddink. "Wij hebben daarover ook niet gesproken. Het zal van hem uit moeten gaan. Dit allemaal is niet het geval, dus gaan we gewoon door", benadrukt Blind.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen