Van der Vaart belangrijk voor winnend Hamburger SV

7 december 2014, 17:25

Rafael van der Vaart heeft zondagmiddag met Hamburger SV zeer goede zaken gedaan in de Bundesliga. Die Rothosen rekenden in de eigen Imtech Arena met 2-1 af met FSV Mainz 05. Dankzij de zege bevindt de club uit Hamburg zich in veilige haven.

HSV heeft het eigenlijk het hele seizoen al lastig. Het kon zich maar moeilijk herpakken, na een dramatisch verlopen seizoen. Toch toonden Van der Vaart en co zich tegen Mainz vrij soeverein. De ploeg van coach Josef Zinnbauer wandelde geleidelijk naar een comfortabele overwinning. Van der Vaart stelde deze veilig, door na 54 minuten spelen een strafschop te benutten. In de eerste helft had Cleber zijn naam al op het scoreformulier gezet. De aansluitingstreffer van Mainz-aanvaller Shinjo Okazaki kwam te laat om het nog echt spannend te maken.

Van der Vaart werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald door Zinnbauer. HSV is dankzij de verdiende winst opgeklommen naar de dertiende plaats, met vijftien punten uit veertien duels. Mainz, waar Filip Djuricic ruim een uur in actie kwam, staat daar nog één puntje boven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen