'FC Twente heeft interesse in AZ-verdediger Hoedt'

23 december 2014, 09:50

Wesley Hoedt verruilt de ene subtopper in de Eredivisie mogelijk voor de andere. Volgens het regionale TC Tubantia heeft FC Twente belangstelling in de verdediger van AZ, die zijn aflopende contract in Alkmaar niet wil verlengen. Hij zette de gesprekken met de AZ-leiding over contractverlenging onlangs stop.

Omdat het contract van de 20-jarige Hoedt in Alkmaar komende zomer afloopt, moet AZ hem in januari verkopen om nog een transfersom voor hem te kunnen ontvangen. Naar verluidt hebben meerdere clubs uit binnen- en buitenland interesse in de jonge centrumverdediger, FC Twente zou daar dus één van zijn.

Hoedt veroverde dit seizoen een basisplaats centraal achterin bij AZ en maakte in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (2-2) zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. De club maakte afgelopen weekend bekend dat Hoedt aanstuurt op een breuk. "De club trachtte het contract van Hoedt al sinds januari 2014 te verlengen", stond op AZ.nl. "De speler gaf toen aan te willen wachten met praten. Pas enkele weken geleden kwam de club daadwerkelijk met de Heerhugowaarder aan de onderhandelingstafel. Een positief effect sorteerde dit niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen