Tevreden Milik: "Mijn verblijf bij Ajax geef ik een 10"

Ger
28 december 2014, 09:23

Arek Milik voelt zich na een half seizoen op zijn plaats bij Ajax. De spits kon in de eerste weken van deze voetbaljaargang nog niet op een basisplaats rekenen, maar inmiddels lijkt hij niet meer weg te denken uit het elftal van trainer Frank de Boer.

"Het eerste deel van 2014 geef ik een 8. En het tweede deel, bij Ajax, een 10", zegt Milik, die momenteel nog onder contract staat bij Bayer Leverkusen, op de website van Ajax. "Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Maar als ik terugkijk op het afgelopen half jaar bij Ajax en de Poolse nationale ploeg ben ik zeer tevreden. Eigenlijk is het perfect gelopen."

De spits is onder de indruk van De Boer. "Het is heel belangrijk dat hij zelf op hoog niveau heeft gespeeld. Als hij de kleedkamer binnenkomt, stapt er echt een persoonlijkheid binnen. Daarnaast geeft hij veel vertrouwen aan jonge spelers. De samenwerking met Dennis Bergkamp is essentieel. Frank kan mij leren hoe verdedigers mij bestrijden. Van Dennis kan ik aanvallende adviezen krijgen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen