Transfer Denswil naar Club Brugge nadert voltooiing

4 januari 2015, 12:14

Er lijkt snel witte rook in Brugge te ontstaan, inzake de transfer van Stefano Denswil. De Telegraaf meldde zaterdagavond al dat de overstap van de verdediger van Ajax snel beklonken zou zijn, een dag later heeft de lijstaanvoerder van de Jupiler Pro League bevestigd dat het een principe-akkoord bereikt heeft met de 21-jarige speler en de Amsterdamse club.

Denswil gaat zich voor 3,5 seizoen verbinden aan de Brugse club. Alleen een medische keuring kan nog roet in het eten gooien. Doorstaat hij deze met succes, dan kan hij meteen aansluiten bij het trainingskamp van Blauw-Zwart in het Spaanse Sotogrande. In Brugge wordt hij teamgenoot van oud-Feyenoorder Ruud Vormer.

Ajax bevestigde ondertussen via de officiële kanalen dat Denswil groen licht heeft gekregen om de overstap naar zijn nieuwe werkgever af te ronden. De verdediger ging dan ook niet mee op het trainingskamp naar Qatar. Denswil kwam in Amsterdam nauwelijks aan spelen toe in het eerste elftal. Een overstap naar het defensief gehavende Club Brugge moet uitkomst bieden voor de op een zijspoor belandde jeugdinternational.

Club Brugge hoeft geen transfersom op tafel te leggen voor Denswil. Omdat Ajax ervoor koos om Niklas Moisander zijn contract uit te laten dienen, mocht de verdediger met een transfervrije status op zoek naar een nieuwe club. Verkoopt Club Brugge hem in een later stadium door, dan ontvangt Ajax wel een percentage van het transferbedrag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen