Feyenoord met talenten, maar zonder tweetal naar Dubai

4 januari 2015, 17:20

Feyenoord opende het jaar 2015 vandaag (zondag) met een nipte oefenzege op FC Emmen. Een dag na de vriendschappelijke wedstrijd slaan de Rotterdammers hun tenten op in Dubai. Dat doen ze met een fitte selectie. "Dat is het belangrijkste als je weer start. We kunnen met het hele spul richting Dubai", aldus trainer Fred Rutten.

Onder de spelers die op trainingskamp naar Dubai gaan bevinden zich A-junioren Jari Schuurman, Bart Nieuwkoop en Kamil Miazek, waarvan de twee eerstgenoemde spelers tegen Emmen in de Rotterdamse hoofdmacht debuteerden. "Ze hebben kunnen ruiken aan het grote werk. Dat is positief. Ik ben verder niet snel geneigd om etiketten op het hoofd van spelers te plakken. Ze zijn beiden zeer getalenteerd, anders waren ze niet meegegaan. Verder heb ik ze nog niet meegemaakt, maar ze vallen op bij het onder 19 elftal. Ze zijn talentvol en vaardig. Nu is het zaak het talent te ontwikkelen. Dit is een soort snuffelstage, zo noem ik dat maar, maar we hopen allemaal dat die jongens een groeispurt maken de komende periode. Dat is goed voor die jongens en voor Feyenoord."

Wesley Verhoek en Ruben Schaken gaan niet met de selectie van Feyenoord die kant op. "De situatie van Ruben is hetzelfde als voor de winterstop", stelt Rutten in gesprek met RTV Rijnmond. Op de speculatie rond andere spelers wil de coach van Feyenoord niet reageren. "90 tot 95 procent zijn geruchten. Daar ga ik helemaal niet op in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen