Ook Puyol trekt deur Camp Nou achter zich dicht

5 januari 2015, 17:51

Directeur Andoni Zubizarreta is niet de enige prominente oud-speler die per direct vertrekt uit Camp Nou. Ook Carles Puyol trekt de deur van het Catalaanse stadion achter zich dicht, meldt hij op zijn eigen Facebook-pagina. Puyol was sinds afgelopen zomer in een administratieve functie werkzaam bij de club.

"De afgelopen 3,5 maand heeft me de kans gegeven om een heel andere kant van de club te zien", zegt Puyol. "Ik heb veel geleerd en ben dankbaar voor de opgedane ervaring. Nu is het voor mij tijd om elders aan de slag te gaan. Ik hoop persoonlijk en professioneel een dusdanige groei door te maken, dat ik in de toekomst in een andere functie terug kan keren bij deze fantastische club. Camp Nou blijft mijn thuis", stelt hij.

In mei 2014 zette Puyol (36) een punt achter zijn actieve carrière. De verdediger is afkomstig uit de opleiding van FC Barcelona en speelde nooit voor een andere club. Met Barça won hij onder meer zes landstitels en drie keer de Champions League. Ook was hij met de club twee keer de beste op het WK voor clubteams.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen