Gerrard focust zich op het voetbal: "Nog genoeg te bereiken"

7 januari 2015, 10:20

Je kon de afgelopen weken niet om de berichtgeving rond Steven Gerrard heen. Het clubicoon van Liverpool maakte bekend dat hij aan het einde van het seizoen afzwaait op Anfield Road. Nu dit bekend is, wil de 34-jarige middenvelder zich weer volledig focussen op het voetbal. Dat deed hij afgelopen maandag met verve, aangezien hij The Reds eigenhandig verder schoot in de FA Cup. Hij maakte twee goals in het met 1-2 gewonnen duel met AFC Wimbledon.

Na een samenwerking van 26 jaar komt er een einde aan het tijdperk Gerrard bij Liverpool. Maar voordat het zover is, wil hij nog succesvol zijn met de Engelse grootmacht. "Ik wist dat het bericht veel teweeg zou brengen, maar ik wilde me voor het FA Cup-duel weer volledig richten op het voetbal", zegt Gerrard tegen de Liverpool Echo. "Er is namelijk nog veel te bereiken tussen nu en mei. Het moge duidelijk zijn dat we in de Premier League niet staan waar we willen. Het doel is om dat recht te zetten."

Liverpool is nog geen schim van de ploeg die vorig seizoen knap tweede werd, maar de ambities van Gerrard zijn nog niet verdwenen. "Ik denk nog steeds dat we de top vier kunnen halen. Het gat is momenteel zeven punten, maar we hebben de kwaliteit in huis om dit goed te maken. We weten waar het aan schort, we geven te makkelijk doelpunten weg. Als we daarmee stoppen, dan schuiven we vanzelf op", weet de aanvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen