Rutten looft instelling Vilhena: "Een échte professional"

7 januari 2015, 10:54

Tonny Vilhena lijkt aan te sturen op een vertrek bij Feyenoord, maar Fred Rutten wil dat de middenvelder 'gewoon' in De Kuip blijft spelen. Op het trainingskamp in Dubai besteedt de trainer deze week extra aandacht aan de jonge speler, die al een tijdje veroordeeld is tot een plaats op de reservebank.

"Voor het eerst in zijn carrière zit hij in deze situatie", zegt Rutten tegen Voetbal International over Vilhena. "Dat is heel vervelend, maar hoort wel bij de ontwikkeling van Feyenoord", benadrukt de keuzeheer, die er geen geheim van maakt dat hij de jongeling aan boord wil houden. "Dat weet hij, het liefst neem ik iedereen straks weer mee terug naar huis."

Wat Rutten precies bedoelt met 'het hoort bij de ontwikkeling van Feyenoord', legt hij nader uit. "We groeien van arm naar stabiel en daarbij tekenen de contouren zich steeds meer af van een topclub. Concurrentie hoort daarbij, zo simpel is het", aldus de coach. Hij ziet de teleurstelling van Vilhena overigens niet terug op het trainingsveld.. "Als ik hem hier zo zie trainen, denk ik: Jaha, jochie, jij bent wel een échte professional."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen