Maduro zet Oranje uit zijn hoofd en staat open voor Ajax

7 januari 2015, 14:14

Hedwiges Maduro heeft de hoop een vervolg van zijn interlandcarrière laten varen. De middenvelder van het Griekse PAOK Saloniki kwam op 2 september 2011 voor het laatst uit voor het Nederlands elftal en denkt dat dit de laatste keer was dat hij shirt van Oranje mocht dragen. "Ik moet Oranje uit mijn hoofd zetten", aldus de achttienvoudig international.

Bert van Marwijk is de laatste bondscoach die Maduro een invitatie stuurde voor het Nederlands elftal. Bij Louis van Gaal en Guus Hiddink was de oud-speler van Ajax, Sevilla en Valencia nooit echt in beeld. "Er is een reeks nieuwe spelers opgestaan en die jongens hebben het tijdens het WK in Brazilië zeer goed gedaan. Het is heel logisch dat men met die spelers verdergaat. Ik heb ook niet het gevoel dat men mij nog geregeld in de gaten houdt en telefonisch contact is er evenmin", zegt Maduro in gesprek met de NOS.

Met PAOK, de club waar hij sinds januari 2014 onder contract staat, gaat Maduro momenteel aan de leiding in de Griekse competitie. "Wij hebben wel concurrentie van Olympiakos en Panathinaikos. Maar de kansen op de titel zien er goed uit", aldus de middenvelder, die wel eens denkt aan een terugkeer op de Nederlandse velden. "Ik ben opgegroeid bij Ajax en het zou ideaal zijn daar weer te gaan spelen. Dat zou ik heel leuk vinden. Maar ik sta eigenlijk overal in Nederland open voor. Want het kan best zo zijn dat een terugkeer naar Ajax niet reëel is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen