'Southampton kwam voor punt, maar liep weg met zege'

11 januari 2015, 23:34

Louis van Gaal vond dat de 1-0 zege van Southampton op zijn Manchester United gelukkig tot stand kwam. "Ronald Koeman zei dat hij dit keer geluk had en ik in het vorige duel. Dat kan ik niet ontkennen, want zo is het vaak in het voetbal", aldus Van Gaal na afloop tegen SkySports.

Van Gaal vond dat zijn elftal niet slecht speelde. "We domineerden de wedstrijd, maar toch kregen we niet zoveel kansen. Pas in de slotfase kregen we mogelijkheden, toen we met ons hart gingen spelen. Maar dat was niet genoeg."

Ook het elftal van Koeman kreeg een compliment van Van Gaal. "Southampton verdedigde goed en had een sterke organisatie. Dat is een van de redenen dat wij weinig kansen kregen. Zij kwamen voor een gelijkspel en liepen weg met de zege, dat is erg teleurstellend."

Oud-FC Twente middenvelder Dusan Tadic maakte de enige treffer van de wedstrijd. "Dat doelpunt gaven we weg. We moesten vooruit lopen in plaats van achteruit, maar voetbal is een spel van fouten. Je ziet zelden doelpunten waar geen defensieve misser aan vooraf is gegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen