Wisgerhof loopt mee met technische staf FC Twente

12 januari 2015, 22:12

Peter Wisgerhof is deze week drie dagen te vinden op het trainingsveld van FC Twente. De 35-jarige oud-verdediger, die na het afgelopen seizoen een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer zette, loopt mee met de technische staf van de Tukkers.

Wisgerhof heeft nog veel contact met coach Alfred Schreuder. De twee maken bijvoorbeeld deel uit van hetzelfde zaalvoetbalteam. "Bij mijn afscheid heeft hij mij aangeboden om een keer enkele dagen met de trainersstaf mee te lopen, dat lijkt me erg interessant", zegt Wisgerhof op de clubwebsite. "Ik ben erg benieuwd hoe het is om het voetbal vanaf de andere kant te beleven en om met deze spelersgroep op het veld te staan."

Wisgerhof is zich dit seizoen aan het oriënteren. "Ik had al jaren in mijn hoofd om na mijn voetballoopbaan het bedrijf van mijn vader over te nemen. Hij heeft een verhuurbedrijf in party- en horecabenodigdheden. Daarnaast ben ik twee dagen in de week aan de slag gegaan op de commerciële afdeling van de club. In die rol ben ik ook bij alle thuiswedstrijden aanwezig. Dit seizoen wil ik gebruiken om mij op diverse vlakken verder te verdiepen in de club. Ik ga mee met accountmanagers naar klanten, maar ben ook als ambassadeur aanwezig op evenementen en gelegenheden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen