De Boer geeft Vd Hoorn vertrouwen: "Mooie combinatie"

15 januari 2015, 13:50

Mike van der Hoorn staat centraal achterin bij Ajax in de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. De verguisde verdediger vervangt Joël Veltman, die wegens een blessure niet in actie kan komen. Een andere centrumverdediger, Stefano Denswil, vertrok in de winterstop naar Club Brugge.

Tegen FC Groningen vormt Van der Hoorn met Niklas Moisander het hart van de Amsterdamse defensie. "Ik heb alle vertrouwen in het centrale verdedigingsduo Moisander en Van der Hoorn. Het is wel een mooie combinatie", laat coach Frank de Boer weten via de officiële kanalen van zijn club. Het wordt voor Van der Hoorn pas zijn derde basisplaats van dit seizoen in de Eredivisie, de vorige was op 17 augustus tegen AZ.

Met Van der Hoorn achterin hoopt Ajax vrijdag sportieve revanche te nemen op FC Groningen, dat eerder dit seizoen in de Euroborg met 2-0 van de Amsterdammers won. "Groningen-uit was niet één van onze beste wedstrijden. Het is simpel voor morgen: we zullen in eerste en tweede fase heel zuiver moeten spelen", stelt De Boer, die het belang van het duel onderstreept. "Wij moeten gevoel hebben dat Ajax 17 finales speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen