Klaassen haakt af, 'verzwakte' Cillessen lijkt te kunnen spelen

4 februari 2015, 13:32

Ajax-trainer Frank de Boer gaat er voorlopig vanuit dat Jasper Cillessen donderdag mee kan doen in de competitiewedstrijd tegen AZ. De doelman van het Nederlands elftal verliet daags voor de wedstrijd voortijdig het trainingsveld. Niet wegens een blessure, maar omdat hij geveld is door ziekte.

Cillessen is afgelopen nacht ziek geworden, geeft De Boer aan via de clubkanalen. "Jasper heeft de hele nacht gebraakt en hij had diarree. Hij is verzwakt, maar hij kan wellicht morgen wel spelen."

Tegen de ploeg uit Alkmaar ontbreekt Davy Klaassen, hij heeft nog te veel last van een blessure. Hierdoor is de kans groot dat Daley Sinkgraven debuteert. "Sinkgraven is goed ontvangen. Ik denk dat hij snel zijn plekje weet te vinden in de selectie", zegt De Boer over de nieuweling, overgekomen van sc Heerenveen. Naast Klaassen ontbreekt ook Thulani Serero. De Boer: "Het middenveld wordt een puzzel, maar ik ben er wel uit."

Na de decepties tegen Feyenoord (0-0) en Vitesse (1-0 verlies), hoopt De Boer dat zijn ploeg tegen AZ beter voor de dag kan komen. Naar de ranglijst, en de achterstand op PSV, kijkt de coach niet. "Ik heb er vertrouwen in dat ons goede spel terugkomt. We moeten nu ook niet naar onder of naar boven kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen