Clubs zien overspelen duels met NAC niet zitten

11 februari 2015, 14:20

PSV, Willem II en Excelsior werden door de KNVB benaderd met de mededeling dat ze binnen acht dagen een verzoek kunnen indienen om hun wedstrijd tegen NAC Breda te laten overspelen, wegens het feit dat de Brabantse club de niet speelgerechtigde aanvaller Milos Zukanovic tegen deze clubs had opgesteld. Het ziet er echter naar uit dat de KNVB geen verzoek van de drie clubs op de deurmat zal krijgen.

PSV won met 0-2 van NAC, waardoor het logisch is dat de Eindhovenaren het zo wel prima vinden. Excelsior en Willem II speelden doelpuntloos gelijk tegen de nummer zeventien van de Eredivisie, waardoor het overspelen van de wedstrijd voor hun misschien aantrekkelijk zou zijn. De Kralingers en Tilburgers hebben echter aan de NOS laten weten dat ze geen heil zien in een nieuwe confrontatie met NAC.

"We wachten de officiële brief af van de KNVB, maar het heeft niet onze voorkeur. Laat het maar zo", stelt Ferry de Haan, de algemeen directeur van Excelsior. Willem II is hetzelfde standpunt toebedeeld. "Wij vinden het wel goed zo", zegt een woordvoerder van de Tricolores.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen