Barcelona moet grieperige Iniesta mogelijk missen

14 februari 2015, 16:23

FC Barcelona moet het zondagmiddag tegen Levante mogelijk stellen zonder Andrés Iniesta. De spelmaker heeft griep en moest de training van vandaag (zaterdag) noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. Levante staat achttiende in de competitie, maar Luis Enrique onderschat de opponent zeker niet.

"We steken in een goede vorm, maar ik vertrouw ploegen die onderin verkeren nooit", waarschuwt Enrique op de clubsite. "We zullen er vanaf minuut één moeten staan. De focus is belangrijk, want het zal niet gemakkelijk worden." De keuzeheer hoopt dat zijn team haar eigen spel blijft spelen. "Qua positiespel hebben we het beste team ter wereld", vindt hij. "Ik denk niet dat er een team is dat zich kan meten met ons als het gaat om het kapotspelen van verdedigende tegenstanders."

Barcelona is met Real Madrid verwikkeld in een spannende titelstrijd, terwijl ook Atletico Madrid op het vinkentouw zit. "Ik verwacht dat de strijd laat beslist wordt, net als vorig jaar", besluit Enrique. Afgelopen seizoen stelde Atlético op de laatste speeldag de titel veilig, door in Barcelona gelijk te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen