Sneijder draagt met knal bij aan zege Galatasaray

16 februari 2015, 21:04   Bijgewerkt: 16 februari 2015, 22:49

Wesley Sneijder heeft wederom zijn klasse geëtaleerd in het shirt van Galatasaray. Mede door een doelpunt van de Nederlandse spelmaker won de topclub uit Istanbul maandag in de Super Lig met 3-1 van hekkensluiter Balikesirspor.

Sneijder was afgelopen donderdag in de bekerwedstrijd tegen Konyaspor (4-1 winst) al goed voor twee fraaie treffers en vier dagen later kwam de Oranje-international weer op het scoreformulier. Ditmaal scoorde hij op aangeven van Yasin Öztekin met een harde knal van binnen het strafschopgebied. Sneijder tekende daarmee voor de 2-0. De andere Galatasaray-goals kwamen op naam van Aurélien Chedjou en Burak Yilmaz. Ermin Zec redde in de slotfase de eer voor Balikesirspor, dat toen al een tijdje met tien man stond. Aykut Ceviker incasseerde in de zestigste minuut zijn tweede gele kaart.

Door de winst van Galatasaray blijft de strijd om de Turkse landstitel bijzonder spannend. Cimbom heeft nu 45 punten, respectievelijk twee en één minder dan koploper Besiktas en nummer twee Fenerbahçe. Besiktas won zondag met 3-2 van Bursaspor, Fenerbahçe haalde een dag eerder uit bij Gaziantepspor. Mede door een goal van Dirk Kuyt werd het 0-5.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen