Tighadouini en Dost in elftal van de week Gazzetta

23 februari 2015, 16:43

In het elftal van de week van de toonaangevende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport prijken twee Nederlandse namen. De meest opvallende hiervan is NAC Breda-aanvaller Adnane Tighadouini, die vanwege zijn optreden in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (2-1 winst) van afgelopen vrijdag geselecteerd is.

NAC kende een zeer lastige periode, maar dankzij Tighadouini heeft de Brabantse club weer wat meer lucht. De aanvaller liet twee doelpunten aantekenen tegen Cambuur en bezorgde zijn ploeg hiermee hoogstpersoonlijk een broodnodige overwinning. Naast Tighadouini is Bas Dost gekozen in het elftal van de week. De Nederlandse spits van Wolfsburg onderstreepte met twee doelpunten tegen Hertha BSC (2-1 winst) wederom in bloedvorm te steken.

Tighadouini en Dost maken samen met spelers als Thiago Silva (Paris Saint Germain), David Silva (Manchester City) en Antoine Griezmann (Atlético Madrid) deel uit van het elftal van de week van La Gazzetta. Onder meer de eredivisiespelers Memphis Depay, Kees Kwakman, Lex Immers en Sven van Beek werden ook al eens geselecteerd door de roze Italiaanse sportkrant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen