Barça wil Man City weer verslaan: "Er is geen favoriet"

23 februari 2015, 22:50

Vol verwachting kijken alle voetballiefhebbers uit naar de clash tussen Manchester City en FC Barcelona, in de achtste finale van de Champions League. Beide sterrenensembles staan dinsdagavond tegenover elkaar in het Etihad Stadium van Man City. Er is geen duidelijke favoriet voor de dubbele confrontatie, als we Barça-keuzeheer Luis Enrique moeten geloven.

Barça zal hopen dat een slechte generale tot een goede repetitie leidt, aangezien de topclub afgelopen weekend in het eigen Camp Nou verrassend met 0-1 ten onder ging tegen Malaga. En dat terwijl de Catalanen elf wedstrijd op rij hadden gewonnen. "Het is goed dat we na drie dagen alweer kunnen spelen, zeker in het stadion van Manchester City", sprak Luis Enrique op de persconferentie in aanloop naar de CL-kraker.

Vorig jaar ontmoetten beide grootmachten elkaar in hetzelfde stadium van het prestigieuze toernooi. Toen trok Barça aan het langste einde. "Daar moeten we niet aan denken, we moeten gewoon een goede prestatie neerzetten. We zullen zien of het verschil op het veld groter of kleiner zal zijn. Er zal veel afhangen van de ruimtes op het veld, waardoor het middenveld de sleutel zal zijn", aldus Luis Enrique.

Barcelona is onverminderd ambitieus, benadrukt de coach. "We hebben de ambitie om alles te winnen, omdat wij Barça zijn. Maar Man City wil het toernooi ook winnen, er is niet echt een favoriet", besluit Luis Enrique.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen