Suarez zet Barcelona op drempel van kwartfinale

24 februari 2015, 22:42   Bijgewerkt: 25 februari 2015, 00:54

Het tweeluik tussen Manchester City en FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League lijkt al beslist. De Catalanen sloten dinsdag de eerste ontmoeting in Engeland af met een 1-2 overwinning. Hierdoor moet Manchester City tijdens de return, over drie weken in Camp Nou, in elk geval twee keer scoren om uitzicht te houden op een vervolg in het miljoenenbal.

En wie vanavond de eerste helft tussen Manchester City en FC Barcelona heeft gezien, zal weinig hoop hebben voor de Engelse ploeg. Daarin waren de bezoekers uit Spanje namelijk superieur. Na de 0-1 nederlaag van afgelopen weekend in La Liga tegen Malaga had FC Barcelona wat recht te zetten en dat deed het met verve. Binnen een half uur stond de equipe van coach Luis Enrique al met 0-2 voor in het Etihad Stadium. Luis Suarez was de grote man, door beide treffers voor zijn rekening te nemen.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini heeft toch de beschikking over heel leuk materiaal, maar in de eerste 45 minuten leek het eigenlijk nergens op wat zijn elftal liet zien voor eigen publiek. De linies speelden te ver uit elkaar, waardoor de thuisploeg geen moment in haar spel kwam. Zo kon het gebeuren dat FC Barcelona soms minutenlang in balbezit was en kon doen was het wilde.

Messi had in de vierde minuut van de extra tijd dé kans om het tweeluik helemaal op slot te gooien. De Argentijn verdiende in een duel met Pablo Zabaleta een strafschop, nam deze zelf en miste. Hart bracht redding en ook de rebound was niet besteed aan Messi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen