'Onderhandelingen Vitesse en Bosz in afrondende fase'

27 februari 2015, 08:33

Vitesse en Peter Bosz gaven in eerder stadium al meerdere malen aan dat ze zeer te spreken zijn over de onderlinge samenwerking en dat lijkt binnenkort daadwerkelijk te gaan resulteren in een contractverlenging. De directeuren Joost de Wit en Mo Allach (technische zaken) gaan er volgens De Telegraaf vanuit dat er binnenkort witte rook te zien zal zijn in de Gelredome.

De Arnhemse clubleiding ziet heil in een langere samenwerking en verwacht ook dat deze er zal komen. Club en trainer hadden in de winter geen haast met de contractverlenging, maar de mindere resultaten lagen daar niet aan ten grondslag. Ze wilden gewoon de tijd nemen. Inmiddels gaat het op sportief vlak weer voor de wind bij Vitesse, met vijf overwinningen op rij.

De zaakwaarnemer van Bosz, de in Monaco woonachtige Martin Schoots, werd begin deze week op het trainingscomplex Papendal gesignaleerd. Dat lijkt te betekenen dat de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis in de afrondende fase zitten. De coach wil er zelf niet veel over kwijt, hij focust zich op het sportieve plaatje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen