Rekik mist laatste training en lijkt 'Ajax' te kunnen vergeten

28 februari 2015, 11:41

Door de naam van Karim Rekik voor de topwedstrijd tegen Ajax van zondag lijkt definitief een streep te kunnen. De centrale verdediger ontbrak op de laatste training van PSV van vandaag (zaterdag) en lijkt zodoende tegen Ajax waarschijnlijk verstek te moeten laten gaan. Nicolas Isimat-Mirin zal hem dan vervangen in het hart van de defensie van de Eindhovenaren.

Rekik ontbrak donderdag tegen Zenit Sint-Petersburg eveneens bij PSV. Ook toen was Isimat-Mirin zijn vervanger. Santiago Arias was wel aanwezig op de afsluitende training van de Eindhovenaren en zal spelen als hij geen terugslag krijgt na de oefensessie. Als de Colombiaan niet speelt, bestaat de kans dat Abel Tamata hem vervangt als rechtsachter. Joshua Brenet speelde tegen Zenit op die positie, maar maakte weinig indruk. Cocu gaf al aan te overwegen om Tamata, van origine een linksback, op te stellen.

Cocu ging vrijdag op de persconferentie al in op de situaties van Rekik en Aris. "Zeker in de wedstrijd tegen Ajax moet je fit zijn. Zaterdag hakken we de knoop door of ze mee kunnen spelen. De rest van de groep is op een aantal wedstrijdpijntjes na zonder schade teruggekeerd van Zenit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen