Twijfelgeval Klaassen in selectie Ajax voor duel tegen PSV

28 februari 2015, 13:00   Bijgewerkt: 28 februari 2015, 14:21

Davy Klaassen lijkt zondagmiddag in de topwedstrijd tegen PSV in actie te kunnen komen voor Ajax. De middenvelder was een twijfelgeval voor de ontmoeting in Eindhoven, maar is door trainer Frank de Boer opgenomen in de wedstrijdselectie van Ajax. De oefenmeester zaait wel twijfel door negentien man te selecteren, waardoor er nog één man moet afvallen.

Klaassen kampt de laatste weken met een geïrriteerde buikwand. Donderdag begon hij tegen Legia Warschau in de basis, maar werd hij in de rust gewisseld. Dit omdat hij weer last had gekregen van die blessure. "Het veld hielp daarbij niet mee, de graspollen vlogen overal omhoog", zei De Boer. "Davy had meer last van zijn blessure doordat het veld zwaar was om te bespelen. Maar ik acht de kans groot dat hij er bij is tegen PSV", zei hij vrijdag hoopvol. Door negentien man te selecteren, blijft het inzetten wel twijfelachtig. Het zou kunnen dat De Boer de middenvelder op het laatste moment laat afvallen.

De selectie van Ajax, waaruit nog één man moet afvallen: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Daley Sinkgraven, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Jaïro Riedewald, Lucas Andersen, Arek Milik, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Thulani Serero, Nick Viergever, Riechedly Bazoer, Richairo Zivkovic, Diederik Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen