Kostbare nederlaag Manchester City bij Liverpool

Ger
1 maart 2015, 15:08

Manchester City heeft een dure uitglijder gemaakt in de strijd om de titel in de Premier League. De nummer twee van de ranglijst verloor de uitwedstrijd tegen Liverpool met 2-1.

De thuisploeg kwam twee keer op voorsprong. Al in de elfde minuut tekende Jordan Henderson met een fraaie uithaal in de verre bovenhoek voor de openingstreffer. City leek dankzij Sergio Aguëro direct op 1-1 te komen, maar zijn schuiver belandde op de paal. Edin Dzeko nam halverwege de eerste helft alsnog de gelijkmaker voor zijn rekening. Aguëro was daarbij de aangever.

Een kwartier voor tijd kroonde Philippe Coutinho zich tot matchwinner. Net als bij het doelpunt van Henderson verdween ook zijn uithaal met veel effect in de kruising. Manager Manuel Pellegrini bracht vervolgens Wilfried Bony in, maar de oud-spits van Vitesse kon het verlies van de regerend landskampioen niet voorkomen.

City blijft door het verlies op een achtstand van vijf punten op Chelsea steken. De koploper uit Londen heeft echter nog een wedstrijd te goed, waardoor het verschil kan groeien tot acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen