Stilte rond Kishna: "Ajax moet er werk van maken"

6 maart 2015, 07:40

Ajax komt de laatste tijd met veel contractnieuws naar buiten, maar Ricardo Kishna is nog altijd niet aan de beurt gekomen in de ronde van contractverlengingen. De twintigjarige vleugelaanvaller loopt in de zomer van 2016 uit contract in de Amsterdam ArenA, maar een langer verblijf bleef vooralsnog uit. Ajax heeft wel een optie voor een extra jaar, maar zal niet te lang moeten wachten.

Er waren wel eens oneffenheden in de relatie tussen Kishna en trainer Frank de Boer, wat voor zaakwaarnemer Mino Raiola reden genoeg was om te stellen dat zijn cliënt 'beter kon vertrekken' bij Ajax. "Als er te veel gezeur is, verdwijnt de klik", zegt clubicoon Piet Keizer daarover in AD Sportwereld. "Ajax moet er snel en serieus werk van maken."

Oud-speler Tscheu La Ling is het daar wel mee eens. "Maar Ajax betaalt zijn salaris en bepaalt zijn toekomst. Je mag als aanvaller best acties laten mislukken en je mag ook wel eens de kont tegen de krib gooien, maar Frank de Boer bepaalt wie er speelt, niet de zaakwaarnemer of speler zelf. Als er te veel gezeur is, verdwijnt de klik vanzelf. En dan kun je je als club afvragen of je wel zoveel energie en moeite moet stoppen in een speler die straks weg is", aldus La Ling. "Hoewel Kishna nog alles moet bewijzen, staat zijn talent vast. Een typische buitenspeler van Ajax, talentvol en onberekenbaar", aldus de oud-rechtsbuiten van Ajax.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen