RKC laat jonge goalie eerste profcontract tekenen

11 maart 2015, 16:00

Nils den Hartog heeft woensdag zijn krabbel gezet onder een driejarig contract bij RKC Waalwijk. De twintigjarige doelman is afkomstig uit de eigen opleiding en heeft zijn eerste professionele verbintenis getekend. Het is een beloning voor hem, aangezien hij zich teruggeknokt heeft van een kuit- en scheenbeenbreuk.

Den Hartog kwam tot dusver tot twee optredens voor de Waalwijkse hoofdmacht. "Het geeft een geweldig gevoel om mijn eerste contract te tekenen bij de club waar ik al voetbal sinds mijn tiende", zegt de jonge doelman over zijn eerste profcontract. "Ik zie dit contract als een beloning voor hard werken en sterk terugkomen na de forse tegenslag die ik vorig jaar heb gehad. Ik kijk er naar uit om samen met RKC te groeien de komende jaren."

.

Directeur Remco Oversier ziet veel toekomst in Den Hartog. "Nils heeft vorig seizoen enorm veel pech gehad met zijn kuit- en scheenbeenbreuk. Voor de wijze waarop hij hiermee om is gegaan en hoe hij zich terug heeft geknokt in de selectie hebben wij enorm veel respect. Op de trainingen en in de wedstrijden die hij heeft gespeeld heeft Nils aangetoond dat hij veel potentie heeft, wij hebben er dan ook vertrouwen in dat hij zich bij RKC Waalwijk verder gaat ontwikkelen de komende jaren. Het feit dat Nils een product is uit onze eigen jeugdopleiding en hier zijn eerste profcontract tekent maakt het natuurlijk extra speciaal, zowel voor ons als voor Nils."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen