Juventus zegeviert ook op Sicilië met 1-0

14 maart 2015, 21:20

Net als afgelopen maandag in de thuiswedstrijd tegen Sassuolo speelde Juventus zaterdag niet groots bij het bezoek aan Palermo, maar het pakte toch weer drie punten. De formatie van coach Massimiliano Allegri zegevierde, evenals tegen Sassuolo, met 1-0 in het Stadio Renzo Barbera.

De achterhoede van Juventus stond als een huis op Sicilië. De bezoekers uit Turijn gaven amper een kans weg, waardoor één doelpunt voldoende was om het verschil te maken. Deze viel in de zeventigste minuut via de voet van Alvaro Morata. De Spaanse invaller draaide de bal vanaf de rand van het strafschopgebied fraai in de verre hoek.

Koploper Juventus slaat door de winst een gat van maar liefst veertien punten naar nummer twee AS Roma. De werkgever van de geblesseerde Kevin Strootman komt maandag nog wel in actie, het krijgt dan visite van subtopper Sampdoria. AS Roma speelde de laatste vier duels in de Serie A gelijk.

Woensdag speelt Juventus in Duitsland de return tegen Borussia Dortmund in de achtste finales van de Champions League. De Italianen verdedigen op het Signal Iduna Park een 2-1 voorsprong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen