Schreuder: "Zo mooi dat fans achter ons blijven staan"

14 maart 2015, 22:06

FC Twente leek zaterdag voor de zevende keer op rij niet tot winst te komen in de Eredivisie. Tegen PEC Zwolle stonden de Tukkers in de eigen Grolsch Veste lang op 0-0, maar door goals van Renato Tapia en Hakim Ziyech in de laatste twaalf minuten werd het uiteindelijk toch 2-0.

"We hebben er lang op moeten wachten, maar voor ons is dit een mooie avond", aldus coach Alfred Schreuder op de clubwebsite. Met een sfeeractie voor de wedstrijd lieten de FC Twente-supporters zien dat zij nog steeds achter de ploeg staan, ondanks de financiële en sportieve problemen. Schreuder: "Geweldig, het is zo mooi om te zien dat ook als het slecht gaat de supporters achter de club blijven staan. We hebben ook aan de spelers aangegeven dat ze hier gebruik van moeten maken, om het vuurtje te blijven aansteken."

"Met name de tweede helft hebben we veel kansen gecreëerd en zijn we vol voor de winst gegaan. Het is een prachtig compliment voor het team dat ze de 2-0 binnenslepen. Je ziet aan alles dat het langzaam aan wat beter wordt. Dat verdient dit geweldige publiek ook en de ontlading was enorm. Laat dit het begin zijn van mooi einde van het seizoen", besluit Schreuder.

Ook voorzitter Joop Munsterman bedankte de Twente-aanhang. "Uit de grond van mijn hart wil ik iedere individuele supporter bedanken voor de geweldige steun die ze vanavond de ploeg en de club hebben gegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen