Huurling Hahn twijfelt over terugkeer naar Feyenoord

Ger
17 maart 2015, 07:59

Feyenoord-huurling Warner Hahn maakt dit seizoen indruk onder de lat bij PEC Zwolle. Technisch directeur Martin van Geel liet al doorschemeren dat de doelman na dit seizoen mogelijk zal worden teruggehaald naar de Rotterdamse club. Hahn zelf twijfelt echter over zijn voetbaltoekomst.

"Ik ben professional en respecteer dat Feyenoord volgend seizoen wil starten met twee sterke keepers. Ik leg me ook niet zomaar neer bij een plek op de bank. Ik wil spelen en graag bij Feyenoord. Maar ik heb in Zwolle wel gemerkt dat ik door de wedstrijden in de Eredivisie veel sterker ben geworden", zegt Hahn in het AD. "Ik zet stappen, omdat ik bij PEC alles speel op een hoog niveau en bij een goede club. Als ik eerlijk ben, gaat op dit moment mijn voorkeur uit naar die situatie."

"Dat zal niet onlogisch klinken. Door veel te spelen, zal ik mij verder ontwikkelen. En kan ik in de toekomst meer voor Feyenoord betekenen als eerste keeper", aldus Hahn, die van de beleidsbepalers in Zwolle te horen heeft gekregen dat ze graag met hem verder gaan. "Dat is fijn om te horen en ik moet zeggen dat het gevoel wederzijds is, ik heb het geweldig naar mijn zin in Zwolle."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen