Chery: "Er wordt een totaal verkeerd beeld geschetst"

18 maart 2015, 08:09

Het is geen geheim dat men bij Feyenoord gecharmeerd is van Tjaronn Chery, de smaakmaker van FC Groningen. Coach Fred Rutten wilde de middenvelder graag naar De Kuip halen, maar een transfer kwam er niet. Algemeen directeur Eric Gudde vertelde bij BNR dat Chery in januari een prijskaartje van 5,25 miljoen euro om zijn nek had hangen en technisch directeur Martin van Geel benadrukte afgelopen zondag bij FOX Sports ook dat de middenvelder te duur was.

Chery heeft er geen benul van waar de Feyenoord-directeuren deze bedragen vandaan halen. "Ik lees die bedragen ook en heb werkelijk geen flauw idee waar ze vandaan komen", zegt de Groningen-speler in het Algemeen Dagblad. "Het is natuurlijk niet aan mij om exacte bedragen in de media te brengen, maar geloof me als ik zeg dat ik voor minder dan de helft was op te halen in januari. Het is jammer dat er nu een totaal verkeerd beeld wordt geschetst. Ik was overigens dolgraag naar Feyenoord gegaan, maar de club heeft nooit contact opgenomen met directeur Hans Nijland."

Het lijkt er niet op dat Feyenoord alsnog zal aankloppen bij Chery, die dit seizoen al tien keer scoorde en daarmee zijn doelpuntentotaal van vorig jaar al heeft geëvenaard. "Het is ook geen geheim dat ik denk dat het moment is aangebroken om de stap hogerop te zetten. Zo denkt de leiding van FC Groningen er ook over. En dus niet voor het hoge bedrag dat nu is genoemd door de directie van Feyenoord", besluit Chery.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen