De Boer zet Kishna weer in basisformatie Ajax

19 maart 2015, 19:58

Ricardo Kishna krijgt tegen Dnjepr de gelegenheid om zijn voeten weer te laten spreken. De aanvaller, terug in de selectie na een disciplinaire schorsing, start tegen de ploeg uit Oekraïne in de basis bij Ajax. Hij vormt een voorhoede met Anwar el Ghazi en Arek Milik, Lasse Schöne zit op de bank.

Ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen, afgelopen weekend, ontbreekt Lucas Andersen in de basis. Dat is echter geen verrassing, want woensdag werd al duidelijk dat de Deen niet eens tot de wedstrijdselectie behoort. Daley Sinkgraven vormt het middenveld met Riechedly Bazoer en Davy Klaassen, centraal achterin keert Nick Viergever terug. Dat gaat ten koste van Jaïro Riedewald.

De Europa League-wedstrijd tussen Ajax en Dnjepr begint om 21.05 uur. De ploeg uit Amsterdam verloor de heenwedstrijd in Oekraïne met 1-0 en moet dus winnen om de volgende ronde te bereiken.

Bij Dnjepr ontbreekt aanvoerder Ruslan Rotan, hij is geschorst. Teamgenoot Roman Zozulya is om dezelfde reden niet van de partij, hij maakte vorige week in Kiev het enige doelpunt van de wedstrijd.

Opstellingen

Ajax: Cillessen; Boilesen, Viergever, Veltman, Van Rhijn; Sinkgraven, Klaassen, Bazoer; Kishna, Milik, El Ghazi

Dnjepr: Boyko, Leo Matos, Douglas, Cheberyachko, Egídio, Luchkevych, Kankava, Fedorchuk, Konoplyanka, Bezus, Kalinic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen