Schreuder wil volgende stap zetten met FC Twente

20 maart 2015, 14:42   Bijgewerkt: 20 maart 2015, 15:02

Voor FC Twente was er vorige week eindelijk weer eens licht in de duisternis te zien. De Tukkers wonnen in de eigen Grolsch Veste met 2-0 van PEC Zwolle. Het was een flinke opsteker voor de Enschedese club. Er was namelijk al een tijdje niet meer gewonnen en bovendien is er sprake van een financiële malaise, waardoor Twente drie punten in mindering en veel negatieve publiciteit kreeg. Komende zondag wil de ploeg van coach Alfred Schreuder een nieuwe stap zetten, in de uitwedstrijd tegen FC Groningen.

De spelers die het duel met PEC Zwolle uitspeelden zullen zondag aan de aftrap staan in de Groningse Euroborg. "Als er niets gebeurt dan beginnen we zondag met waarschijnlijk dezelfde elf spelers zoals we tegen PEC Zwolle geëindigd zijn. Dat verdienen die jongens. Ik ben zeer tevreden hoe ze met elkaar tegen Zwolle de wedstrijd gespeeld hebben, dan wil je ze ook het vertrouwen geven. We hebben de afgelopen twee duels kleine stappen gezet in stabiliteit. Zondag moet daar een volgende stap bij komen", aldus Schreuder op het digitale thuis van Twente.

Groningen - Twente is een duel tussen nummers elf en acht van de Eredivisie. "FC Groningen maakt net als ons een wisselvallig seizoen door. Tegen PSV zag je dat ze prima kunnen voetballen, maar niet beloond worden. Het is een voetballende ploeg met een sterk middenveld en technisch vaardige spelers. Op het middenveld zal denk ik een belangrijk gevecht plaatsvinden, daar zal het duel beslist worden. Dat wil niet zeggen dat wij ons aanpassen aan de tegenstander. Wij gaan aanvallend ons eigen spel spelen. In de omschakeling is het belangrijkste spelers als Chery en Rusnak zo weinig mogelijk aan de bal te laten komen", weet Schreuder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen