Achahbar drukt PSV opnieuw kopje onder in de Kuip

22 maart 2015, 16:25   Bijgewerkt: 22 maart 2015, 16:31

De Rotterdamse Kuip blijft een onneembare vesting voor PSV. Voor het vijfde jaar op rij is de ploeg uit Eindhoven tegen een nederlaag aangelopen op bezoek bij Feyenoord (2-1). Anass Achahbar werd de onverwachte held van de thuisploeg, hij besliste de partij met twee geweldige goals. Door de nederlaag van PSV kan Ajax de achterstand op de koploper later vanmiddag verkleinen tot acht punten.

Het was een duel waar de meeste PSV-supporters, ondanks de goede prestaties dit seizoen, hun hart voor vasthielden: in de Kuip tegen Feyenoord. Want hoe de verhoudingen op de ranglijst ook zijn, in Rotterdam-Zuid gaan de Eindhovenaren meestal onderuit. De laatste vier seizoenen verloor PSV uit bij Feyenoord, voor de laatste overwinning van de bezoekers in de Kuip moeten we terug naar het vorige decennium.

Daarmee was de koek nog niet op voor Achahbar, want enkele minuten na deze treffer schoot hij voor de tweede keer raak. Opnieuw op fraaie wijze, uit de draai nadat hij de bal op knappe wijze gecontroleerd had. Achahbar, vorig seizoen zonder succes verhuurd aan Arminia Bielefeld, was in deze kraker de held van de Kuip.

Een zwabberbal van grote afstand van Memphis Depay bracht de spanning- vanuit het niets- nog even terug in de partij. De Oranje-international maakte er twintig minuten voor tijd 2-1 van, maar verder kwamen de bezoekers niet. De punten bleven opnieuw in de Kuip, tot vreugde van Feyenoord én ook Ajax, de nummer twee van de ranglijst. Wordt de strijd om het kampioenschap in de Eredivisie toch nog een beetje spannend?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen