De Vrij met goed gevoel naar Oranje: "Smaak te pakken"

23 maart 2015, 09:51

Lazio Roma is bezig aan een uitstekende reeks in de Italiaanse Serie A, die zondagavond met een 2-0 zege op Hellas Verona werd voortgezet. Stefan de Vrij houdt zich dit seizoen uitstekend staande bij de Biancocelesti. De verdediger, afgelopen zomer overgekomen van Feyenoord, voelt zich dan ook op zijn plek in de Italiaanse hoofdstad.

"Het is weer een zeer belangrijke overwinning, het geeft een goed gevoel", zegt De Vrij in gesprek met Lazio Style Radio. Door de zege op Verona blijft Lazio slechts één puntje achter stadgenoot AS Roma staan, op de derde plaats. "Volgende week gaan we naar Cagliari om te winnen, we moeten AS Roma passeren", zegt de verdediger. "Het wordt moeilijk, maar het is belangrijk dat we er een goed resultaat halen."

De Vrij wist Luca Toni van het scoren af te houden. "Het was derde keer dat ik hem ontmoette, gelukkig scoorde hij ditmaal niet", aldus de verdediger, die zich in de interlandonderbreking gaat melden bij de Oranje-selectie. Dat doet hij met een goed humeur. "We hebben de smaak te pakken, met een serie overwinningen. Ik krijg de ruimte om op te komen met de bal, dat is één van mijn handelsmerken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen