Kemkers blijft ondanks schaatsgeruchten bij Groningen

23 maart 2015, 12:10

De geruchten over een terugkeer van Gerard Kemkers in de schaatswereld worden in de wind geslagen door de persoon in kwestie. De oud-schaatscoach laat weten dat hij 'hogelijk verbaasd' is over de berichtgeving in de media en stelt dat hij werkzaam zal blijven bij FC Groningen, waar hij manager Performance Center is.

"Ik ben met volle overtuiging een traject ingestapt bij FC Groningen en heb een grote ambitie er iets moois van te maken en te slagen bij de club", legt Kemkers uit op de officiële website van de Groningers. "Het klopt dat er vanuit de schaatswereld serieus aan mij getrokken wordt, maar ik ben vast van plan in mijn missie bij FC Groningen te slagen. Ik heb een grote passie en drive om iets neer te zetten in Groningen en als sportman zeg ik: dat gaat me lukken ook! Ik heb in korte tijd mijn hart en ambities aan de club verpand."

Kemkers staat sinds 1 december vorig jaar fulltime onder contract bij Groningen. "Ik breng heel veel werkbezoeken aan andere clubs, want we gaan in Groningen voor de top. Alle ideeën en inspiraties die ik opdoe, wend ik aan voor de ontwikkeling en invulling van het Topsportzorgcentrum op Corpus den Hoorn. Ik heb mijn tanden gezet in dit project en het is mijn ambitie het beste van het beste voor elkaar te krijgen. Ik blijf met volledige toewijding in dienst van de club. Daar kan en mag geen enkel misverstand over bestaan", aldus de voormalig schaatscoach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen