Hiddink wil opstelling Oranje nog niet verklappen

27 maart 2015, 15:10

Bondscoach Guus Hiddink wil nog niet zeggen welke elf spelers in de basis starten tegen Turkije. Dat liet hij weten tijdens een persconferentie in Noordwijk, één dag voor de wedstrijd in de ArenA.

Op basis van de afsluitende training in Katwijk kan worden geconcludeerd dat onder meer Gregory van der Wiel, Jordy Clasie, Luciano Narsingh en Ibrahim Afellay in de basis beginnen tegen de Turken. Narsingh zou dan de rechtsbuiten zijn, Clasie vormde vrijdag een middenveld met Nigel de Jong en Wesley Sneijder.

Of dit ook daadwerkelijk het middenveld van Oranje wordt tegen Turkije, hield Hiddink in het midden. "We hebben donderdag achter gesloten deuren een aantal opties uitgeprobeerd en vandaag (vrijdag, red.) ook weer. Op basis daarvan hebben we onze conclusies getrokken. Hoe we gaan spelen, vertel ik vanavond aan de spelers. Mede daarom wil ik daarover nu nog niets zeggen, ik wil eerst mijn spelers op de hoogte brengen."

De verwachting is dat Oranje weer met drie aanvallers gaan spelen. Dat is enigszins anders dan in de vorige interland, half november tegen Letland (6-0). Toen stonden Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar samen voorin. Van Persie is nu wegens een blessure niet van de partij, hetzelfde geldt voor Arjen Robben.

Mogelijke opstelling Nederlands elftal tegen Turkije: Cillessen; Blind, Martins Indi, De Vrij, Van der Wiel; Clasie, De Jong, Sneijder; Afellay, Huntelaar, Narsingh

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen