Guardado kost PSV 2,8 miljoen euro: "Hij is het waard"

28 maart 2015, 13:30

De vreugde in het kamp van PSV was vrijdag groot, toen bekend werd dat sterkhouder Andrés Guardado ook na dit seizoen speler van de Eindhovenaren is. De middenvelder komt definitief over van Valencia en de transfer kost de koploper van de Eredivisie 2,8 miljoen euro. Een behoorlijke smak geld voor een speler van 28 jaar, maar Marcel Brands vindt dat Guardado de investering waard is.

Dat zegt de technisch manager van PSV in De Telegraaf. "Normaal gesproken verdien je een transfersom voor een speler van die leeftijd niet terug, maar wij denken dat hij door zijn sportieve waarde deze investering waard is", zegt Brands. "Andrés is een speler die een heel positieve invloed op het team heeft. Hij is niet een grote prater, maar met zijn instelling, voorbeeldige gedrag en slimmigheid voegt hij echt iets toe."

Brands stelt dat PSV geen spelers meer gaat aantrekken voor de middenlinie. "Met Guardado hebben we het middenveld voor volgend seizoen in principe rond. Pas als er spelers vertrekken, kijken we weer naar andere spelers", zegt hij. De beleidsbepaler hoopt op het aanblijven van Nicolas Isimat-Mirin en Karim Rekik, die allebei gehuurd worden. "Daar zijn we mee bezig. Zij staan allebei redelijk positief tegenover een langer verblijf. Maar het zal moeten blijken of dat voor ons haalbaar is. Dat hangt af van de plannen die hun clubs hebben. Op dit moment heb ik nog geen contact gehad met AS Monaco en Manchester City."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen