Gladbach houdt clubtopscorer nog vier jaar aan boord

1 april 2015, 16:51

Borussia Mönchengladbach is erin geslaagd om de samenwerking met Patrick Herrmann voor meerdere jaren te verlengen. De vleugelaanvaller, die dit seizoen met acht doelpunten clubtopscorer is in de Bundesliga, tekende een nieuwe vierjarige verbintenis bij de huidige nummer drie van de Duitse competitie. Daardoor ligt de 24-jarige speler tot medio 2019 vast.

"We zijn blij dat we in staat zijn geweest om Patrick hier te houden. Hij wil het pad naar succes met ons blijven bewandelen", stelt sportief directeur Max Eberl na de contractverlenging. Herrmann is zelf ook meer dan tevreden met zijn langere verblijf bij Borussia Mönchengladbach. "Ik heb het hier uitstekend naar mijn zijn, ik voel me hier thuis. Men heeft hier vertrouwen in mij", aldus de flankspeler.

Herrmann maakte dit seizoen acht treffers in de Bundesliga. Dat is één meer dan teamgenoten Max Kruse en Raffael. In totaal speelde de vleugelspeler al 185 wedstrijden in de Bundesliga, waarin hij 35 goals maakte. Vijf jaar geleden maakte hij zijn competitiedebuut.

BMG heeft dit seizoen goede papieren om volgend jaar in de Champions League uit te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen