Clasie nog twijfelgeval bij Feyenoord voor AZ-uit

3 april 2015, 14:01

Het is onduidelijk of Jordy Clasie zondag mee kan doen in de belangrijke competitiewedstrijd van Feyenoord tegen AZ. De middenvelder is nog niet helemaal fit, zo liet coach Fred Rutten vrijdag weten. "Hij heeft vandaag wel meegehobbeld tijdens de training, maar helemaal fit is hij niet", citeert RTV Rijnmond hem.

Clasie kampt met knieklachten en liet om die reden de vriendschappelijke wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Spanje schieten. Over zijn inzetbaarheid in Alkmaar wordt pas later een beslissing genomen. Luke Wilkshire is wel weer helemaal fit, de rechterverdediger zou kunnen starten tegen AZ. Op zijn positie rechts achterin gaf coach Fred Rutten de afgelopen wedstrijden jeugdinternational Rick Karsdorp een kans.

Naast Wilkshire is ook spits Colin-Kazim Richards weer helemaal fit. Of de Turk terugkeert in de basis, wilde Rutten vrijdag nog niet zeggen. Dat zou dan ten koste moeten gaan van Anass Achahbar, die in de vorige wedstrijd tegen PSV (2-1) twee keer scoorde. Een week daarvoor maakte hij de winnende tegen FC Dordrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen