NEC-voorzitter: "We moeten er tien spelers bij halen"

4 april 2015, 13:05

In Nijmegen is het volop feest, na het binnenhalen van de Jupiler League-titel, die vrijdag veilig werd gesteld. NEC won met 1-0 van Sparta, waardoor de terugkeer naar de Eredivisie definitief een feit is. Voorzitter Ton van Gaalen is dolblij met de titel, maar beseft dat er nog wel wat gebeuren om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

"Met een nieuw elan en een nieuwe visie hebben we deze resultaten gehaald. En daarmee gaan we ook de toekomst in", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Minimaal handhaven, dat is het doel volgend seizoen. We moeten er volgend jaar ongeveer tien spelers bij halen. En voor de toekomst is uitbreiding van het stadion belangrijk. We willen graag in De Goffert blijven. Als we de capaciteit kunnen vergroten tot 17 duizend plaatsen, kan de begroting ook met enkele miljoenen omhoog. En dat is nodig als we verder willen groeien."

Van Gaalen genoot vrijdag volop van de festiviteiten. "Ik ben superblij. Vorig jaar 11 mei vielen we in een diep gat, een echt drama. Maar we hebben ons voortreffelijk hersteld. Dit is een historisch moment", glundert de voorzitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen